sâmbătă, 22 octombrie 2011

Program de educatie eco. Se poate si la noi


Marile realizari se ating cu pasi mici. La capitolul educatie ecologica si de protectie a mediului suntem mult in urma la nivel european.  

Programul „Scoala copiilor - invatare eco”, derulat de Panasonic si Fundatia pentru Educatia asupra Mediului, le ofera profesorilor, si in acest an, materiale didactice pentru clasa - documente, inregistrari video si planuri de lectie pe tema protejarii mediului, care pot fi descarcate de pe site-ul www.panasonic.ro.
24 de tinerei eco au primit cadouri

Mai mult, peste 200 de elevi de scoala primara din Bucuresti au amenajat noi zone cu flori in interiorul Gradinii Botanice, iar 24 dintre acestia au fost premiati cu cate o pereche de casti Panasonic.

"Lista profesorilor romani, inscrisi in programul eco este in crestere. In continuare, in anul 2012 ne propunem sa initiem intalniri cu profesori  de la clasele primare din Bucuresti astfel incat sa ajungem la un numar de peste 10.000 de copii educati  eco prin intermediul materialelor noastre”, a declarat Gabriela Cucereanu, HR Senior Manager  Panasonic Romania.

Pentru ca totul sa fie cat mai interactiv, copiii pot tine un "Jurnal de Poze Eco" in care noteaza in cuvinte si imagini ceea ce au invatat. Si pentru ca totul sa fie si stimulant, scolilele sunt invitate sa transmita jurnalele catre Panasonic pentru a intra in concurs pentru castigarea unor premii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu